Waarbij kan ik u helpen?

De diëtist geeft voedings- en dieetadvies bij Diabetes Mellitus, waarbij je ook kunt denken aan het omkeren van diabetes (type ll) en andere koolhydraatbeperkingen. Uiteraard gezonde leefstijl en voeding om zo tot een beter gewicht te komen waarbij we inzetten op gedragsverandering. Adviezen bij hoge bloeddruk en/of verhoogd cholesterol.

Maar denk ook aan buikklachten, obstipatie, prikkelbare darm, lactose-intolerantie of andere voedselovergevoeligheid. Daarbij wordt bv het FODMAP dieet ingezet.

De diëtist wordt ook ingeschakeld bij ondervoeding of ongewenst gewichtsverlies en decubitus (doorligplekken). Ze kan drinkvoeding of andere bijvoeding of sondevoeding aanvragen voor u. Ook bij COPD kan de diëtist hulp bieden.

Vrouwen die moeite hebben zwanger te worden, bij PCOS maar ook bij overgangsklachten kunnen een passend advies krijgen

En natuurlijk begeleiding van kinderen en jongeren met overgewicht of andere voedingsvragen.

*Locaties

De consulten worden gegeven op diverse locaties.

*Op maandagmiddag in oneven weken en woensdagmiddag en -avond in de even weken in het Anbarg, Nassaulaan 1 (de Hoofdingang) te Etten-Leur. U kunt wachten in de centrale hal, aanmelden is niet nodig.

*Op woensdagmiddag in oneven weken op Kerkwerve 46 te Etten-Leur. In het gebouw Kerkwerve van Surplus. Ik zit op de 1e verdieping in de logopedistepraktijk.

*Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag bij Fysiotherapie St Willebrod, Pastoor Bastiaansensingel 17C te St Willebrord

*Op donderdagmorgen bij Axis Fysiotherapie Hoeven, Hertenlaan 4 te Hoeven.

Ook is het mogelijk dat cliënten thuis bezocht worden als zij op medische indicatie niet in staat zijn om zelf naar de praktijk te komen. Dan is een verwijsbrief wel verplicht en aanvraag van huisbezoek dient vermeld te worden op de verwijsbrief. De diëtist kan op huisbezoek komen in Etten-Leur en omstreken.